Er du på jakt etter nye kollegaer?

Ivre rekruttering og bemanning tilbyr komplette rekrutterings- og bemanningstjenester til offentlige og private virksomheter på Sørlandet. Lokal tilstedeværelse og god kontakt med markedet og våre kandidater gir oss de beste forutsetninger for å forstå og løse deres behov for rekruttering av medarbeidere, spesialister og ledere, enten det er til faste eller midlertidige stillinger.

Vi bistår når bedriften trenger nye medarbeidere

Ulike stillinger krever ulike rekrutteringsmetoder. Vi tilbyr både fulle prosesser med offensiv annonsering og mer diskrete prosesser med executive search. Som kunde hos oss velger du selv om vi skal bistå i hele eller deler av rekrutteringsprosessen og vi lager skreddersydde løsninger for din rekruttering.
 
Sammen kartlegger vi organisasjonen og utarbeider en kravspesifikasjon for stillingen. Vi blir enige om annonseringskanaler og utarbeider forslag til stillingsannonse og annen annonsering. Når stillingen er utlyst, håndterer vi alle henvendelser og kontakter aktuelle kandidater.
Vi gjennomfører intervjuer, referansesjekker og eventuelle tester. Vi utarbeider en anbefaling på de mest aktuelle kandidater til finaleintervjuer, som gjennomføres sammen med kunden.
I utvelgelsen bistår vi med rådgivning og vil følge opp kandidaten også etter den er ansatt.
 
Våre rekrutteringsrådgivere ivrer for faget, er sertifiserte og har lang bransjeerfaring. Vi har et omfattende nettverk og tilbyr effektive og gode rekrutteringer for din bedrift.
 

Vi tar arbeidsgiver-ansvaret når bedriften trenger vikarer

Vi leverer også personell som kan løse midlertidige behov hos bedriften i en tidsbestemt periode. Vi har hele arbeidsgiveransvaret for vikarene og følger både medarbeider og kunde tett opp under hele oppdragsperioden.
 
Alle våre vikarer er kvalitetssikret gjennom intervjuer, kompetansekartlegging og referansesjekking. Vi følger opp hele ansettelsesforholdet fra A til Å, medarbeider er fast ansatt hos Ivre og registrer timer i vårt timelistesystem. Dere får jobben gjort, og vi tar oss av alt det praktiske.
 
Som kunde hos oss vil du oppleve kvalitet i alle ledd og at vi ivrer for å løse ditt bemanningsbehov.

Hvorfor velge oss?

Hos Ivre rekruttering og bemanning treffer du allsidige, offensive og løsningsorienterte rådgivere med variert og lang erfaring innen bemanning og rekruttering. Vi er opptatt av å være det byrået som «yter det lille ekstra». Vår kompetanse, lokale tilknytning og erfaring sikrer trygt samarbeid og seriøse ansettelsesprosesser.

"No cure, no pay"

Ivre rekruttering og bemanning er en totalleverandør av bemannings- og rekrutteringstjenester. Uansett forespørsel kan du være trygg på at vår fremgangsmåte og arbeidsmetodikk alltid er like grundig og profesjonell.

Vi er fleksible og innretter oss etter kundens ønsker. Vi foretar grundig kartlegging av behov og ønsket kompetanseprofil for stillingen. IVRE rekruttering og bemanning legger vekt på profesjonell prosesshåndtering mot både kunder og kandidater, og ivaretar seriøs kontinuitet underveis i prosessen og frem til målet. Dette innebærer også at du som kunde vil forholde deg til én konsulent i samarbeidet.

Vi forholder oss til «no cure, no pay»-prinsippet.

Når bør du bruke oss?

  • Når du har sesongsvingninger
  • Har behov for arbeidskraft utover ordinær bemanning (prosjekter og lignende)
  • Har fravær av ordinær bemanning (sykdom, ferie, permisjoner)
  • Når du har behov for å rekruttering nye medarbeidere

Våre spesialområder

Kontor og administrasjon
Ledelse
Regnskap og økonomi
Prosjektressurser
Teknisk / Ingeniør
IT
Innkjøp og logistikk
Kundeservice/saksbehandling/kundesenter
HR / personal / HMS
Salg og markedsføring
Bank, forsikring og finans

La oss ta en uforpliktende prat om du har behov for å ansette

Abonner på vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta oppdateringer, kampanjer og sniktopp om kommende produkter. Pluss 20% avslag på din neste bestilling.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue