Kvalitet, service og fleksibilitet er vårt varemerke

Ivre rekruttering og bemanning bistår offentlige og private virksomheter med komplette prosesser til midlertidige og faste stillinger. Våre rådgivere er DNV-sertifiserte rekruttere og har til sammen over 20 års erfaring fra bransjen og kjenner arbeidsmarkedet på Sørlandet godt.
 
Vi har inngående kjennskap til rekrutteringsfaget og vil jobbe hardt for å møte dine behov. Ivre rekruttering og bemanning eies av idretten og utbytte i selskapet går tilbake til idretten.
 
Vi legger vekt på å kunne tilby deg alt fra komplette løsninger hvor vi bistår fra start til slutt, til deler av prosessen som søk eller sluttvurderinger. Vår oppgave er å avlaste din organisasjon ved å gjøre rekruttering til en profesjonell prosess som vil skape verdier for deg og din bedrift.
Vi ser på våre kunder som partnere og våre kandidater som kollegaer.
Våre kunder skal føle seg sett, og du kan trygt velge oss for en personlig og effektiv rekrutteringsprosess.
Det er uforpliktende å bruke våre tjenester. Inntil rett medarbeider er på plass i stillingen, er prosessen kostnadsfri.

Våre rådgivere er DNV-sertifiserte, og har mange års erfaring fra bransjen

Seniorrådgiver

Heidi Tellefsen

Heidi Tellefsen er seniorrådgiver hos Ivre rekruttering og bemanning. Hun har over 20 års erfaring i bransjen og har bistått i en rekke rekrutteringsprosesser på alle nivåer. Heidi leder kontoret og bistår innen fagfelt som IT, økonomi, industri, administrasjon og ledelse.

Heidi har gjennomført en mengde ansettelser og hun gjør alltid sitt beste for å sikre rett medarbeider på rett plass.

Heidi er utdannet økonom og har erfaring fra flere av landets største bemanningsbyråer før hun startet opp Ivre rekruttering og Bemanning i 2017. Hun er DNV-sertifisert rekrutterer og sertifisert til å gjennomføre ulike personlighets- og evnetester ( AON – DNV sertifisert testpakke).

Avdelinsleder / RÅDGIVER

Erik Johan Lindøe

Erik Johan Lindøe er avdelingsleder og rådgiver i Ivre rekruttering og bemanning. Han har flere års erfaring innen rådgivning og rekruttering. Erik har spesialisert seg innen økonomi, offentlig forvaltning og bærekraft. Han holder en rekke kurs for kunder og bistår med styrerekruttering.

Erik er utdannet med bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI og er DNV-sertifisert rekrutterer. Han har tidligere erfaring fra bank og innehar også en rekke styreverv.

Vi er  lokal støttespiller til:

Mennesker, musikk og magi

Grane Arendal håndball

ØIF Arendal håndball

Ivre rekruttering og bemanning eies av idretten og utbytte går tilbake til idretten

IVRE

Vårt oppdrag er å skape verdier for idretten

Ivre er eiet av stiftelsen Aust-Agder idrettsfond med 89,88%. Her kan alle idrettslagene i Aust-Agder møte på årlig fondsmøte. 10,12% eies av Aust-Agder friidrettskrets, Aust-Agder seilkrets, Aust-Agder skytterkrets, Aust-Agder gym og turnkrets og Aust-Agder orienteringskrets.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta oppdateringer, kampanjer og sniktopp om kommende produkter. Pluss 20% avslag på din neste bestilling.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue