Har du spørsmål om rekruttering og bemanning?

Vi har inngående kjennskap til rekrutteringsfaget og vil jobbe hardt for å møte dine behov.

Spør oss om:

Vi hjelper våre kunder med rekruttering av ledere, mellomledere, fagspesialister og ansatte til stillinger i private og offentlige virksomheter. Treffende rekruttering er avgjørende for fremtiden til enhver organisasjon. Vi hjelper deg med å tenke strategisk og helhetlig – og vi hjelper deg å finne kandidaten som kan bli den dyktigste i stillingen.

Innleie et godt alternativ for bedrifter som har behov for medarbeidere til å dekke midlertidige behov, som ved sesongvariasjoner, ferier, prosjekter og sykdom. Ut fra din bedrifts behov skreddersyr vi optimale bemanningsløsninger, basert på ønsket kompetanseprofil, erfaring og tilgjengelighet. Vi tilbyr bemanning til både korte og lange oppdrag.
Innleide medarbeider er ansatt hos Ivre rekruttering. Dette innebærer at vi har arbeidsgiveransvaret, og følger både medarbeider og deg som kunde tett opp under oppdragsperioden. Lønn, forsikringer og alle sosiale kostnader knyttet til ansettelsen tar vi oss av.

Vi bistår også med styrerekruttering og er spesialisert på å tilføre styret den kompetansen som trengs. Vi har praktisk erfaring med styrearbeid og vet hva som skal til for å få et styre til å fungere.

Mange av våre stillinger blir aldri utlyst, da kandidatene blir hentet rett fra vår egen kandidatdatabase. Ved å registrere deg her vil du få tilgang til et større stillingsmarked, vi sikrer deg diskresjon og konfidensialitet

Vi har lang erfaring med rekruttering og rådgivning til bedrifter og kandidater. Vi tilbyr rådgivning i forbindelse med onboarding, nedbemanning, jobbsøkerkurs og forskjellige tjenester innen rekruttering.

DSC03376
Avdelingsleder /Rådgiver

Erik Johan Lindøe

DNV-GL sertifisert rekrutterer
Bemanningsrådgiver

Ida Sjøwall

Under sertifisering, DNV-GL rekrutterer 
Abonner på vårt nyhetsbrev

Registrer deg for å motta oppdateringer, kampanjer og sniktopp om kommende produkter. Pluss 20% avslag på din neste bestilling.

Promotion nulla vitae elit libero a pharetra augue